Huur villa Rumah Rindu op bali indonesie Huur villa Rumah Rindu op bali indonesie Huur villa Rumah Rindu op bali indonesie Huur villa Rumah Rindu op bali indonesie Huur villa Rumah Rindu op bali indonesie Huur villa Rumah Rindu op bali indonesie Huur villa Rumah Rindu op bali indonesie Huur villa Rumah Rindu op bali indonesie Huur villa Rumah Rindu op bali indonesie Huur villa Rumah Rindu op bali indonesie

Wie zijn wij

Mogen wij ons even voorstellen?

 

Bali is ons paradijs en wij willen dat graag delen met onze gasten. Onze luxe villa met 2 gastenverblijven vormt samen met de tuin, de terrassen en het geweldige uitzicht op zee een prachtige plek waar iedereen zich direct thuisvoelt.

 

Bali is een gastvrij zomers eiland, heeft een ideaal klimaat, een prachtige natuur en heel lieve mensen. Voor duik- en snorkelliefhebbers vormen de koraalriffen voor de kust een waar eldorado. Er gaat een wereld voor je open. Maar ook boven water is het goed toeven: zeevissen, golfen, raften, wandelen, mountainbiken, zwemmen met dolfijnen.er vallen vele activiteiten te ondernemen.

 

De rust van noord Bali, de fraaie plek direct aan zee, de vergezichten, alles draagt bij aan het realiseren van een geweldige vakantie. Mocht u vragen hebben over de villa, het land en de mogelijkheden, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via ons informatieformulier dat u kunt vinden onder 'Info'.

Wij helpen graag om ook uw droom waar te maken.