Huur villa Rumah Rindu op bali indonesie Huur villa Rumah Rindu op bali indonesie Huur villa Rumah Rindu op bali indonesie Huur villa Rumah Rindu op bali indonesie Huur villa Rumah Rindu op bali indonesie Huur villa Rumah Rindu op bali indonesie Huur villa Rumah Rindu op bali indonesie Huur villa Rumah Rindu op bali indonesie Huur villa Rumah Rindu op bali indonesie Huur villa Rumah Rindu op bali indonesie

Slaapkamers

Sfeervolle slaapkamers in de villa 

 

De villa heeft 2 grote slaapkamers, Suite Lotus en Suite Tulip, beide vernoemd naar de vele bloemen in de verschillende tuinvijvers.

Suite Lotus is de masterbedroom en heeft een tweepersoonsbed met klamboe, meer dan voldoende kastruimte, airconditioning, een plafondventilator en een luxe badkamer met douche en toilet.

Suite Tulip is een royale slaapkamer in de villa voorzien van 2 eenpersoonsbedden met klamboe, airconditioning, een ruime kledingkast en een luxe badkamer met douche.

De beide slaapkamers zijn voorzien van vele ramen en openslaande deuren naar de lotusvijvers en de tropische tuin. Er is voldoende bad- en bedlinnen aanwezig.

De verschoning wordt door onze gastvrouwen Agung en Wily verzorgd.