Huur villa Rumah Rindu op bali indonesie Huur villa Rumah Rindu op bali indonesie Huur villa Rumah Rindu op bali indonesie Huur villa Rumah Rindu op bali indonesie Huur villa Rumah Rindu op bali indonesie Huur villa Rumah Rindu op bali indonesie Huur villa Rumah Rindu op bali indonesie Huur villa Rumah Rindu op bali indonesie Huur villa Rumah Rindu op bali indonesie Huur villa Rumah Rindu op bali indonesie

Vragen en antwoorden

Hier treft u een overzicht aan van de veel gestelde vragen en antwoorden.
Heeft u zelf een vraag? Gebruik hier voor ons informatieformulier.

 

Is een visum vereist voor Bali?

Per 10 juni 2015 is, als u korter dan 30 dagen in Indonesiƫ verblijft, een visum niet meer nodig voor toeristen die Indonesiƫ binnenkomen via negen door de overheid vastgestelde toegangspoorten/plaatsen, te weten Soekarno-Hatta(Jakarta), Ngurah Rai(Bali), Kuala Namu(Medan), Juanda(Surabaya),Hang Nadim(Batam), Sri Bintan Pura(Tanjung Pinang), Batam Center(Batam), Sekupang(Batam) en Tanjung Uban(Riau). Ook moet u via een van deze negen toegangspoorten/plaatsen het land weer verlaten. Een visum voor een langere periode dan 30 dagen is verkrijgbaar bij de Indonesische ambassade in Den Haag. www.visa4indonesia.nl
U moet in het bezit zijn van een paspoort dat nog minimaal een half jaar geldig is bij aankomst in Indonesiƫ.


Is Bali veilig?

Bali, en zeker het noorden van Bali, waar villa Rumah Rindu zich bevindt, is zeer veilig.

Voor uw veiligheidsgevoel en comfort hebben wij wel bewaking opgezet.

Onder het personeel hebben wij 2 bewakers in dienst die tussen 18 uur in de avond en 6 uur in de ochtend de omgeving van de villa, de tuin en het strand in de gaten houden.


Welke luchthaven ligt het dichtst bij de villa?

Bali heeft 1 internationale luchthaven, de Ngurah Rai Airport in Denpasar.

Villa Rumah Rindu kan het vervoer van en naar de luchthaven voor u regelen.

De rit van de luchthaven tot aan de villa duurt ongeveer 2,5 uur.

U doorkruist tijdens deze rit het eiland en kan alvast genieten van alle activiteiten langs de weg en het prachtige landschap.


Welk geld neem ik mee naar Bali?

De nationale munt is de Rupiah (IDR).
U kunt in de omgeving van de villa in Lovina of Seririt geld opnemen uit de geldautomaten (ATM) met uw betaalkaart of creditcard.
U kunt ook euro meenemen en deze omwisselen in Rupiahs.
In Bali wordt nog heel veel cash betaald, dus is het goed om altijd geld op zak te hebben. In grotere winkels en restaurants kunt u ook met uw creditcard betalen.


Wat is het postadres van villa Rumah Rindu Bali?

Villa Rumah Rindu Bali
Jalan Lotus M5
Dencarik / Banjar / Singaraja / Bali
Indonesia


Hoe kom ik van de luchthaven naar villa Rumah Rindu?

Wij kunnen uw vervoer van en naar de luchthaven regelen. U wordt vervoerd in een modern klein busje met chauffeur. De indicatieve prijs is ongeveer IDR 650.000 (ongeveer  44 euro). Ook tijdens uw verblijf kunt u tegen een redelijke prijs gebruik maken van onze chauffeur.


 

Vraag 1 tot 6 van 10

 

Volgende Laatste