Huur villa Rumah Rindu op bali indonesie Huur villa Rumah Rindu op bali indonesie Huur villa Rumah Rindu op bali indonesie Huur villa Rumah Rindu op bali indonesie Huur villa Rumah Rindu op bali indonesie Huur villa Rumah Rindu op bali indonesie Huur villa Rumah Rindu op bali indonesie Huur villa Rumah Rindu op bali indonesie Huur villa Rumah Rindu op bali indonesie Huur villa Rumah Rindu op bali indonesie

Het Gastenboek

 

 

Onze gasten zijn enthousiast over villa Rumah Rindu Bali.

Lees hun bericht.

 

Bericht van Fam. van Rooy

Het was heerlijk in jullie villa. Wat valt er nog aan superlatieven te bedenken, na zo veel lofzang op deze vakantiebestemming?


We kunnen vast stellen dat het allemaal niet overdreven is, wat je zo leest.


Heerlijk, die steeds maar aanrollende golfslag in je oren bij het inslapen en het wakker worden. We wandelen tussen de waterlelies in de parktuin en de schitterend gelegen buitenverblijven als voorname edellieden op hun landgoed.
Daarbij worden we bijna beschamend in de watten gelegd door een staf van uiterst vriendelijk- en behulpzaam personeel. Ze lezen de wensen van je lippen voordat je de woorden hebt uitgesproken. Conny maakte een keer een tafelschikking van al die prachtige bloemen uit de tuin. Sindsdien verraste Agung ons met steeds weer een nieuw bloemstuk, die ze in een handomdraai in elkaar zette. Het personeel is helemaal niet storend aanwezig. Je privacy blijft behouden en je hoeft maar te piepen en ze staan er weer voor je. Conny moest wennen aan het feit dat ze gewoon helemaal niets anders hoefde te doen, dan zeggen wanneer de chauffeur of de masseur moest komen en zeggen wat je wilt eten. Ze had er een week voor nodig, waarschijnlijk omdat het prinsessengehalte in haar bloed toch nog nets iets te laag was. Ze heeft een paar boeken uitgelezen en dat is in 20 jaar niet meer gebeurd.


Ik geef me maar over aan het gevoel dat me bekruipt. Dat van een oude koloniaal die zich op zijn stukje palmenstrand stinkend rijk zit te voelen. Niet te lang over nadenken. Relax en geniet! Mocht je ooit een burn -out krijgen, ga dan niet meteen in een klinisch kamertje op een sofa je verhaal vertellen om daarna pillen te slikken. Bel eerst Jaap! Hij weet weinig van psychoses en pillen, maar hij heeft wel het beste medicijn. Villa Rumah Rindu Bali!


Dit eiland is zo fotogeniek en het maakt eigenlijk niet uit waar je de chauffeur heen stuurt. Ieder uitstapje heeft zo zijn eigen charme. Meestal moet je naar musea en evenementen om iets te zien van de culturele waarden en gebruiken. Hier in Noord Bali ben je een welkome deelgenoot aan een eeuwenoude, maar nog springlevende cultuur. De gewoonten en gebruiken maken nog steeds deel uit van het dagelijkse leven en alleen de mobieltjes en de satelliet schotels bewijzen dat het inmiddels de 21e eeuw is. De geuren en de kleuren van dit eiland zijn overweldigend en de bevolking is opvallend vriendelijk jegens de Belanda. Wij Hollanders zijn hier in het begin van de 20e eeuw behoorlijk gewelddadig te keer gegaan en toch treden ze ons uiterst vriendelijk tegemoet. Bijzonder, want in Nederland willen wij speciaal van Duitsland nog steeds geen enkele voetbalwedstrijd verliezen.

Je opzet is geslaagd. Je locatie is fantastisch en al je gasten en wij ook gaan uiterst tevreden naar huis.


 


Bericht van Fam. de Vries

Wat een heerlijke vakantie hebben wij gehad in deze mooie villa! Door de gastvrouwen wordt je volledig in de watten gelegd, waardoor je echt tot rust komt en ten volle kan genieten van je vakantie. Voor 50% hebben we activiteiten buitenshuis gedaan, de andere 50% hebben we heerlijk rondom de villa doorgebracht. Deze 2 weken staan voor ons met stip op 1 qua vakantie beleving. Peter, Tineke, Nel, Esli.


Bericht van Fam. van der Torre

Terima Kasih!
Bedankt voor alle goede zorgen. Dankzij de meiden een zorgeloze tijd hier doorgebracht. Trips naar Git Git en Banjar hotsprings en Mayong Tracking met Putu zullen lang in ons geheugen blijven. We waren hier met 8 personen, familie en vrienden en zijn volledig tot rust gekomen.
We houden van Bali!
Ik zou mijn verjaardag altijd hier willen vieren. Sampai Jumpa
Margo, Marian, Derk, Ron, Mary, Marina, Wilco en Lotte
 


Bericht van M. Faessen

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad, genoten van de service van de dames, de prachtige tuin, de rust en de mooie villa en niet te vergeten het heerlijke zwembad. We waren met 8 personen maar niets was de dames teveel, absoluut voor herhaling vatbaar.


Bericht van Een familie

Bijna 2 weken in deze prachtige villa, de tijd ging veel te snel, morgen alweer terug naar huis.
Met een grote groep van 12 mensen, waarvan 10 tussen de 18-24 jaar hebben we de vakantie van ons leven gehad.
Willy en Agung hebben zich echt uitgesloofd en de meest lekkere dingen op tafel gezet. En altijd met een stralende lach.
Het zwembad, de jacuzzi, alles was zo mooi.
De dolfijnen waren super, de tocht naar Mt Batur onvergetelijk, wat een geweldig zonsopgang en uitzicht(wel iets aandoen tegen de kou), daarnaast is Bali zelf een geweldig eiland, vooral het olifant rijden, karaoke en de water tempels zullen we nooit vergeten. Wij hebben veel plezier gehad met de scooters die we gehuurd hadden, echt een aanrader.
We hopen ooit terug te komen.
Annemiek, Lenard, Marten, Rob, Jos, Vince, Maikel, Christian, Ellen, Linda, Charlotte en Gido
 


Bericht van Fam Thies

Beste eigenaren,
We hebben als familie een geweldige tijd gehad in jullie prachtige villa. Wat een fantastische plek! Wat is Bali mooi! De naam voor de villa had niet beter gekozen kunnen zijn. We zijn keurig ontvangen op het vliegveld en vervolgens in de villa. We kwamen aan na middernacht. Alles was keurig geregeld?

Na een lange reis was het fantastisch om op zo'n mooie plek aan te komen?Alle lof voor de villa. Wat een smaakvolle inrichting en wat een prachtige ligging. We hebben genoten van de wandelingen in de omgeving van de villa, de prachtige zonsondergangen en zoveel meer!?Het was heerlijk om met onze familie te zijn. In het bijzonder met baby Jesse. Wat is het allemaal goed gegaan! Vonden we best spannend met zo'n kleintje!?

Alle lof aan het personeel in het bijzonder Wily en Agung! Wat hebben ze goed voor ons gezorgd en wat waren ze dol op baby Jesse!?

Het had niet beter gekund.?

Wij zijn dus zeer tevreden! Heel veel dank dat we in jullie prachtige villa mochten vertoeven. En wellicht tot een volgende keer!
 


Bericht van Roemer, Casper en Sam

Heel erg bedankt voor het gebruik maken van de prachtige villa, het personeel was heel aardig en kookte overheerlijk voor ons.
Hopelijk kan ik hier volgend jaar weer komen relaxen
Roemer

Heel erg bedankt dat we gebruik mochten maken van de prachtige villa. Ik heb erg genoten van de omgeving hier en de villa. Het personeel kookt fantastisch. Ik zou hier graag nog een keer heen komen
Casper

Lieve allemaal
Wat een heerlijk huis!
Hopelijk komen we ooit nog terug n dit paradijs!
Liefs Sam xxx
 


Bericht van Guido

Dear Agung and Willy
Your hospitality and great cooking made our holiday like a stay in seventh heaven!
If we had not so much handluggage, we would like to kidnap you to Blanda.
With love, Guido
 


Bericht van Mariette

Wat een heerlijk huis, wat een prachtige omgeving, wat een heerlijk eten, wat een goed taxi chauffeur en reisleider, wat een fijn eiland.
We hebben genoten en zullen met veel warmte en plezier aan Villa Rumah Rindu terugdenken
Liefs Mariette
 


Bericht van Fam. Wayper

Hoi,
We hebben een geweldige tijd in de villa gehad. Uiteraard wel duidelijk omdat we bijgeboekt hadden?

Onze dochters kwamen uiteindelijk later aan en we vonden het zo sneu voor ze als ze van het moois maar 2 dagen konden genieten?

De mensen daar waren geweldig lief en hartelijk en we hebben heerlijk gegeten door de kookkunsten van die twee schatten. Erg veel gelachen met Gede, de chauffeur en leuk om even bij zijn vrouw in de weverij te kijken.
Als ik een klein tipje mag geven; ondanks dat de foto's op jullie site een aardig beeld geven, benaderen ze niet volledig de werkelijkheid?

Het is zoveel mooier!

Misschien een keertje nieuwe opnamen maken?
Verder niets dan lof!?We zijn jaloers op onze vrienden die dit binnenkort mogen meemaken.
Hartelijk dank voor alles en we maken zeker reclame voor jullie!!
 


 

Schrijf in het gastenboek van Villa Rumah Rindu Indonesie